Відозва до киян, або чому 2 квітня слід вийти на вулицю

29 березня 2013, 17:01
Власник сторінки
Волонтер, громадський діяч
0
3975
Відозва до киян, або чому 2 квітня слід вийти на вулицю

Тільки разом зможемо викинути цю бандитську владу на смітник історії! Тому слід 2 квітня вийти під стіни ВР!

Шановні кияни!

Сьогодні Партія Регіонів хоче позбавити киян можливості обирати місцеву владу. У міста забирають місцеве самоврядування!

Сьогодні Київ – це єдине місто в УКРАЇНІ, де повноваження міського голови обмежені виключно представницькими функціями. Всі виконавчі функції виконує ставленик бандитської влади, «гауляйтер» керівник КМДА Олександр Попов. Всі бачили, як людина, яка є чужою для Києва, ставиться до проблем киян. Коли Київ завалило снігом, Попов подорожував Європою, кинув киян напризволяще. Те саме відбувається і в інших сферах життєдіяльності столиці. Руйнуються історичні пам’ятки, жахливий стан доріг, напівзруйновані житлові будинки, транспортний колапс. Це наслідок того, що у Києві влада піклується виключно про свою кишеню, а на проблеми киян реагує тільки виплатою «гречки» напередодні чергових виборів.

Сьогодні в Києві вже майже рік відсутній обраний громадою міський голова, адже колишній мер Леонід Черновецький ще 1 червня 2012 року подав у відставку. Таким чином, всупереч законодавству, Партія регіонів вже рік не призначає вибори міського голови, адже вони розуміють, що легітимно обраний киянами голова міста буде заважати Попову дерибанити нашу столицю!

Сьогодні Партія регіонів не хоче призначати вибори київської міської ради і робить все для того, щоб продовжити повноваження діючого складу міської ради до 2015 року! Фактично Київ стане єдиним містом в Україні, де термін повноважень міської ради складає 8 років! Нагадаємо, що діюча міська рада запам’яталась лише дерибаном землі, руйнуванням історичних пам’яток, неможливістю забезпечити життєдіяльність столиці, транспортним, сніговим колапсом!

Сьогодні Партія регіонів позбавила Київ та киян районних рад, завданням яких є забезпечення життєдіяльності районів у Києві, зокрема прибирання територій від снігу, забезпечення належного рівня благоустрою!

 

 

Потрібно зупинити цей бандитський наступ! Закликаємо ВАС відвоювати наше законне право обирати СВОЮ МІСЦЕВУ ВЛАДУ і 2 квітня о 10.00 вийти до стін Верховної Ради України!

Тільки РАЗОМ зможемо звільнити Київ від окупації! Слава Україні


P.S. Долучайтеся до акції та поширюйте інформацію про захід у соціальних мережах:

https://www.facebook.com/events/143409522495517/
http://vk.com/event51449638
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
ТЕГИ: опозиція,Попов,ВО "Свобода",Київ,вибори
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.