Курасани Януковича

14 вересня 2013, 08:43
Власник сторінки
Громадський діяч, приватний підприємець, студент КНТЕУ.
0
1515
Курасани Януковича

Війна за хлібний ринок Києва. Київські підприємці об'єднуються для боротьби з корпорацією "Кулиничі"

Підтвердилася інформація, що вже через кілька років ПАТ "Київхліб" просто не існуватиме!
Кияни будуть змушені купувати і їсти хлібо-булочну продукцію торгової марки "Кулиничі", бо альтернативи просто не буде.
ПАТ "Київхліб" остаточно доведуть до банкрутства, а магазини приватних підприємців, що здійснюють торгівлю будь-яким іншим хлібом, окрім ТМ "Кулиничі" будуть демонтовані, начебто, в рамках боротьби з незаконними кіосками в столиці.

Складається враження, що Янукович просто банально мститься Киянам за їх послідовну непідтримку особисто його та його партії регіонів. Він все ніяк не може пробачити Киянам помаранчеву революцію.

За переказами очевидців, після своєї перемоги у 2010-му, Янукович якось обронив таку необережну фразу: 
-"Ну все! Тепер мешканці київської області їстимуть жолуді, а кияни - шкаралупки від цих жолудів".
Здається, що це були не просто слова...

Власне, на цьому можна було б і завершити цей допис - набір красивих правильних слів, що за великим рахунком не змінить абсолютно нічого. Цей, як і десятки інших подібних дописів, статей, аналітичних або викриваючих матеріалів... 
Все це дуже добре читається в інтернеті, коментується та активно "лайкається" на facebook, але вийшовши на вулицю розумієш, що пишучи тут подібні речі - тільки марно витрачаєш свій дорогоцінний час.
Поки ми з вами спілкуємося на сторінках соціальних мереж - представники правлячої партії нишпорять у нас в кишенях, відбирають бізнес у підприємців, позбавляють українців впевненості у завтрашньому дні, продовжують нас тупо "розводити, як котят". А ми все пишемо, пишемо, пишемо...
Ми багато про це говоримо, але дуже мало робимо.
Ми надіємося, що хтось прийде і зробить за нас найбруднішу роботу.
Ми чекаємо 2015-го року в надії, що влада зміниться на чесних і прозорих виборах, забуваючи, що маємо справу з партією шахраїв та злодіїв.
Ми тішимо себе ілюзіями, що потім повернемо собі країну, не усвідомлюючи, що повертати через кілька років може бути вже нічого. 
Є речі, які вже ніколи не повернеш. Є речі, для повернення яких треба буде дуже важко попрацювати.


Важко буде відроджувати "Київхліб" і повертати підприємство у власність громади.

Досить важко буде повертати Києву його велич, очищати місто від ненажерливих пацюків і жахливих МАФів. Важко буде розбирати по цеглині "Межигір'я" та гелікоптерний майданчик Януковича. Практично неможливо буде знести скандальні висотки, що спотворили обличчя міста. Важко буде повертати схилам Дніпра їх первозданну красу. Кияни мене зрозуміють. 

Все. Досить писанини.
Отже, всі ці красиві та правильні слова мають обов'язково ставати правильними ділами. Бо тільки так можна зупинити каток Януковича і партії регіонів. Тільки так можна буде побудувати країну своєї мрії і своє майбутнє.

 Вже зараз найбільш професійні київські підприємці відпрацьовують бізнес-плани на перспективу. Тому що для основного інвестора, а в торгівлі їм завжди був і залишається масовий покупець, насправді важливі всього лише три речі: ціна, якість, рівень обслуговування. І це головне, про що небезпечно забувати. Саме цього ніколи не мали "Кулиничі"... 

Вже є певні конкретні домовленості між підприємцями, що здійснюють продаж хлібо-булочних виробів у м.Києві. Між тими, хто залишився і кого ще не розчавив каток партії регіонів.Домовилися про координацію та об'єднання зусиль для захисту від незаконних демонтажів. Також зараз ідуть перемовини про створення єдиної торгівельної мережі, через яку буде йти продукція ПАТ "Київхліб". Тільки так можна буде конкурувати з корпорацією Мисика та Азарова "Кулиничі", які вже відкрито заявляють про свої наміри втановити в Києві десятки сотень фірмових кіосків для реалізації продукції підприємства. Тільки так можна буде не словом, а ділом підтримати ПАТ "Київхліб" та всіх Киян, які не хочуть і не будуть їсти хліб "Кулиничі" з усіма там можливими хімікатами - такі собі "жолуді від Януковича".

В разі закриття ПАТ "Київхліб"  у підприємців вистачить ресурсів, сил і можливостей для відкриття власного хлібокомбінату з усіма напрацюваннями і технологіями "Київхлібу", які в них є вже сьогодні. 

Війна за хлібний ринок Києва триває...



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.