Україна чи "Абсурдистан Януковича"?

06 листопада 2013, 22:52
Власник сторінки
Громадський діяч, приватний підприємець, студент КНТЕУ.
0
900
Україна чи  Абсурдистан Януковича ?

Час зробити свій вибір

Маю одну цікаву звичку - не можу заснути напередодні визначального дня. Такі безсонні ночі надзвичайно корисні - можна побути наодинці з собою, проаналізувати ситуацію і зробити певні висновки. При цьому, кілька філіжанок вранішньої запашної кави надають сил та бадьорості на цілий день.

7-8 листопада дійсно мають вирішити подальший хід історії України. І це не просто красиві гучні слова. В ці дні вирішується не тільки питання звільнення з-за грат лідера української опозиції Юлії Тимошенко, -вирішується майбутнє цілої багатомільйонної країни. І так вже склалося, що доля цієї тендітної, але сильної жінки тісно переплелася з долею України. Обидві зараз знаходяться в неволі і потребують звільнення...
Саме звільнення Тимошенко є ключовою вимогою всієї європейської спільноти і без виконання цього пункту не буде ніякого підписання угоди про асоціацію.
Якщо Тимошенко залишиться у в'язниці - Україна залишиться ізольованою від всього цивілізованого світу на довгі роки.
Цього ніяк не можна допустити.
Треба все ж дотиснути Януковича. Тільки тисячі людей на вулиці та продумані консолідовані дії опозиції всередині парламенту змусять регіоналів проголосувати за закон, який надасть можливість звільнити Тимошенко і відправити на лікування за кордон. Це остання перешкода на шляху до підписання доленосної угоди.

Чекаю всіх друзї'в та однодумців під будівлею парламенту.
Ми просто не маємо права дозволити остаточно перетворити нашу рідну Україну на "Абсурдистан Януковича".




Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.