План "Б"

12 листопада 2013, 09:27
Власник сторінки
Громадський діяч, приватний підприємець, студент КНТЕУ.
0
1170

якого так давно чекає громадянське суспільство.

Янукович вже продав Україну Путіну. Це очевидно і мені шкода тих, хто цього ще не зрозумів.
Питання лише в тому, коли саме над державними будівлями у Києві замайорять російські триколори...

На Майдані Незалежності, за півтора місяці!!! до Нового року починають встановлювати новорічну "йолку". 
Єнакієвський гопник так боїться зібрання українського народу на Майдані і Тимошенко на волі, що ці страхи змушують його робити помилку за помилкою. Ці страхи віднімають розум і ведуть Януковича до його неминучої загибелі...

22 листопада у нас буде чудова нагода зібратися разом і не розходитися до підписання угоди про асоціацію з ЄС. Це наш європейський вибір, за який треба боротися.

Це наша мрія - жити в європейській цивілізованій країні, мати нормальні європейські закони, які б виконувалися органами державної влади. Мрія мати правила гри для бізнесу і не боятися відкрити власну справу. Мрія знаходити справедливість в судах, та поважати органи правопорядку. Мрія любити і поважати владу, яка б в свою чергу турбувалася про власний народ. Це наша мрія, яка може здійснитися за досить короткий період часу, а ми робимо з неї мрію всього нашого життя...
Ми всі хочемо мати гідну роботу, достойну зарплату, доступну медицину та якістну освіту. Ми всі хочемо мати перспективи особистого розвитку в цій країні та впевненість у завтрашньому дні, але всього цього нема.
Все це вкрадено особисто Януковичем, бо саме на ньому лежить вся повнота відповідальності за ситуацію в країні. Тому сьогодні нам просто необхідно виходити на вулицю, щоб відстояти свої власні інтереси і повернути собі європейське майбутнє. Звісно, якщо ми хочемо жити в країні нашої мрії, а не в "Абсурдистані Януковича".
Тільки велика кількість людей на вулиці змусить Януковича повернути вкрадене, або ж - достроково і назавжди піти з політичного життя країни. 

Громадські організації вже почали підготовку до протестних акцій в Києві. 
Попередньо вирішили провести інформаційну кампанію, наскільки дозволяють ресурси наших організацій. Це - роздача агітлистівок з запрошенням вийти на Майдан 22 листопада. Наступного вівторка (19.11) провести прес-конференцію на Майдані просто неба, залучивши моральних авторитетів нації, аби вони публічно закликали українців виходити. 22 листопада, ближче до вечора, поставити сцену та апаратуру на Майдані, розпочати повноцінну акцію протесту. Про всі зміни і доповнення будемо інформувати. Наступне зібрання оргкомітету в четвер (14.11), на якому очікується вже більш детальний план дій. Політичні партії повинні визначитися в найближчі дні і теж активно включитися в роботу. 
Доля країни зараз в наших руках, а не в руках єнакієвського гопника. І від позиції кожного залежить майбутнє цілої нації.

Є всього кілька визначальних днів, за які можна і треба надолужити втрачене роками. Завдання надзвичайно складне, але впоратися з ним можна, якщо кожен поставиться до цього з усією відповідальністю.
В столиці, на кожній станції метро має стояти народний депутат з мегафоном та своїми помічниками, з листівками із закликом до Киян прийти і захистити свій європейський вибір. Тільки живе спілкування з людьми допоможе політикам повернути втрачену довіру. Місцеві осередки по всій Україні мають провести мобілізацію своїх активістів для виїзду на Київ і участі в акціях громадянської непокори на Майдані Незалежності. Переконаний, що такими спільми зусиллями цілком реально зібрати сотні тисяч громадян на центральній площі країни. 

Перемога буває лише на полі бою. І ця перемога не так далеко, як нам іноді здається. Варто лише цього захотіти. Але захотіти так, як голодних хоче хліба, а спраглий - води. 

За останньою інформацією, більшість опозиційних народних депутатів вже обома руками за такий сценарій. Питання лише в деяких партійних керівниках. Консультації тривають і до ранку п'ятниці очікується повноцінний план "Б", якого так довго чекає все громадянське суспільство. 
Тільки спільними зусиллями ми маємо зробити все, щоб країна повернулася на 180 градусів до цивілізованого світу, а не перетворилася в "Абсурдистан Януковича". Громадські організації та рухи, політичні партії та окремі лідери громадської думки мають відкинути всі протиріччя і непорозуміння між собою для вирішення долі багатомільйонної країни. 

По-одинці ми не зможемо абсолютно нічого, як це вже було раніше. Заявляючи на камери про чергову перемогу, ми отримували ганебну поразку насправді. Намагаючись обійтися на акціях без політики та політиків - отримавали профанацію і зневіру людей. 
Ставлячи власні інтереси вище державних - "довели країну до ручки". 
Так. Саме ми! Саме громадяни України, своєю байдужістю та апатією довели країну до того стану, в якому вона перебуває зараз. Янукович та його зграя всього лише скористалися нашою пасивністю. Але настав час виправляти помилки. Настав час змін - час не здаватися, а бути. 
Час бути достойними громадяними власної країни і відповідати висоті поставлених завдань.

Нехай допоможе нам у цьому Господь.











Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.