Під чим збирає підписи опозиція

30 серпня 2011, 17:17
Власник сторінки
Senior Researcher and Assistant Professor, Kyiv School of Economics
0
2472

або робить вигляд, що збирає.....


Сьогодні проходила із сином повзж Печерського суду та була вражена деякими речами.

По-перше, провладні мітингувальники закриті чорними полотнищами. І ось через розрізи в цьому "укритті" вони намагаються пропонувати перехожим якісь друковані матеріали. Син запитав, чому їх не видно, і я замислилась: "Мабуть, їм соромно і вони не хочуть, щоб люди бачили їхні обличчя".

Йдемо далі, до прихильників Тимошенко. Вони відкриті, не переховуються, навіть збирають підписи. Зайшли туди, щоб додати й свій підпис проти несправедливості. Довго шукали цей лист, а, знайшовши, вирішили піти далі. Уявляєте, вони збирають підписи на чистих аркушах паперу. Звернення показують окремо, а на кожному листі з підписами не має короткого змісту із зверненням. Поміркувавши, що, може, вони не знають, хотіла поговорити із якимось керівником. Чоловік, явно напідпитку, довго не міг зрозуміти, чого я хочу. Потім ткнув пальцем на якусь палатку. Поки я намагалася пояснити, що такі підписи нікому непотрібні, що ними просто можуть знехтувати через те, що вони нелегитимні, вони дивилися на мене так байдуже, що я навіть припинила свої пояснення і просто пішла по справах.

Та після цього мене не полишала думка: "Може мони збирають підписи до листа-подяки владі?" Адже такі підписи можна використати під будь-яким зверненням. А люди підписують, вважають, що вони зробили щось пристойне, на щось сподіваються. І не соромно оппозиції робити вигляд протесту, адже серед них багато юристів, які не можуть не розуміти ціни таким підписам?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Бизнес-блоги
ТЕГИ: Юлия Тимошенко,оппозиция и власть
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.