Прокрасти нація

21 листопада 2011, 23:13
Власник сторінки
журналист, ТСН-неделя, 1+1
0
1120

Свобода - важка і неприємна справа


Братство святого Антона Купянського оголосило, що ходитиме від Лаври і влаштує на Майдані всенощне бдіння. В знак протесту. Міліція тепер обшукує всі автобуси, що в'їздять на Київщину – мабуть шукають хоругви і прочіє атрібути протеста.

 Я щиро підтримую громаду святого Антона. Все це неможливо терпіти. Але терпимо. Завдяки цьому страшному слову. «Прокрастинація». Можна розділити слово на дві частини. Але якщо не ділити, то воно значитиме наступне: ми наливаємо собі чаю, дивимося телевізор, пишемо в фейсбук замість того, щоб зробити щось важливе і неприємне. Завтра більшість дивитиметься по телевізору про Майдан, куди вийде меншість. І міліція. А більшість  - питиме чай. Бо знатимуть – святий Антон і правоохоронці  якось дійдуть згоди.

Коли я не можу написати текст чи зробити щось важливіше, то наливаю собі чаю. Утім бувають дні, коли ніби сам святий Антон промовляє:  «йди вже. Чаю потім поп'єш».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.