Янукович хоче зустрічатися з Тимошенко

12 березня 2012, 19:01
Власник сторінки
журналіст "5 каналу"
0
4589
Янукович хоче зустрічатися з Тимошенко

Тому що «послідовний»…

Віктор Янукович заявляє, що «зустрічі прем’єра з лідером опозиції мають бути регулярними». Це не моя вигадка і не помилка журналістів у цитуванні. Це слова Януковича. Щоправда казав він це наприкінці 2007-го.
Тоді у статусі лідера опозиції він заявляв:

 

Щодо зустрічей (уряду і опозиції), безумовно, цей механізм повинен працювати. Найближчим часом будемо обговорювати, як побудувати такий системний підхід в стосунках влади й опозиції. Зустрічі повинні бути системними... прем'єра, лідера опозиції, опозиційного уряду і нині діючого уряду. Ну і безумовно зустрічі з головою держави також повинні бути. (Українська правда, 24.12.2007)

 

Після цієї заяви вже наступного дня відбулася зустріч опозиціонера Януковича з прем'єром Тимошенко.

Системна робота влади і опозиції...

Ще з виборчої кампанії 2004-го усі ми знаємо, що Янукович – послідовний)))
Від своїх слів він – ніколи не відмовляється. «Донбасс порожняк не гонит»!
А Межигір’я?
Зараз опозиція вимагає зустрічі з президентом. Окремої.

А той чи-то боїться, чи-то вважає нижче свого статусу зустрічатися із якимись там головами опозиційних фракцій. Коротше пропонує щось зовсім інше: зустріч з керівництвом парламенту та усіх фракцій…
Але якщо Янукович такий послідовний, як нам розповідають, то він має зустрітися/зустрічатися із лідером опозиції Юлією Тимошенко. Тому чекаю на таку зустріч!
Що ви кажете: вона не може поїхати з Качанівської колонії на Банкову? Тоді нехай кортеж їде у зворотньому напрямку. Корона не спаде. І кажучи словами того ж таки Януковича-2007 «такі зустрічі повинні бути системними і регулярними».
Чому? Поясню знову ж таки словами Януковича зразка лідера опозиції 2007-го: така співпраця має підняти рівень відповідальності влади перед суспільством.
Чи може Янукович хоче опустити рівень відповідальності влади перед суспільством?


Янукович опускає владу перед суспільством?

 

І на останок… так би мовити «доб’ю» тему послідовності Януковича.
25 грудня 2007 після зустрічі з Тимошенко Янукович прокоментував урядові призначення. Тоді Олег Дубина очолив Нафтогаз, Сергій Буряк – податкову, а Валерій Хорошковський – митницю.
Так от тоді подібні призначення Янукович вважав «неприпустими»: Якщо представників великого бізнесу залучають для роботи в державних установах із великими фінансовими потоками, це неприпустимо, ці кадрові рішення не підуть на користь державі (Українська правда, 25.12.2007).
І от тепер у мене виникає запитання: Янукович зрадив своїй послідовності, чи цілеспрямовано робить кадрові призначення, які «не підуть на користь державі»?

Усі фото Української правди.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
ТЕГИ: Юлия Тимошенко,Янукович,Тимошенко.Харьков.Качановская колония,Хорошковський
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.