ЄВРО. Київ. День п'ятнадцятий. Німці в Україні цілими родинами (фото+відео)

23 червня 2012, 17:09
Власник сторінки
журналіст "5 каналу"
0
1888
ЄВРО. Київ. День п ятнадцятий. Німці в Україні цілими родинами (фото+відео)

EURO. Connecting people)

П'ятнадцятого дня ЄВРО "головними" у київській фан-зоні були німці. Не тому, що їхня команда перемогла греків. Просто їх було значно більше за вболівальників-опонентів.









Особливістю вечора 15-го дня ЄВРО стало те, що вперше довелося помітити цілі родини вболівальників. Німецьких. Доводилося читати, що іноземці боялися брати з собою дітей на українське ЄВРО. Я так розумію після знайомства з реальністю заспокоїло наших гостей)



Чисельна перевага німців над греками на Хрещатику та рахунок матчу давав прихильникам Бундестіму більше можливостей для святкування. Підтримувати еллінів намагалися британці. Причому останні це робили так, наче бомбордували Берлін)

Окрім вболівальників команд-учасниць другого чвертьфіналу були у фан-зони і іноземці, чиї збірні гратимуть пізніше: іспанці, англійці та французи. 




Французи яскраво демонстрували прихильнисть до символа нації - галльського півня. Наче у відповідь окремі українки підтверджували європейські стереотипи щодо України...

Наче чужими на святі футболу почувалися одинокі шведи. Кілька разів вони намагалися завести своє улюблене "vi är alla svenska fans allihopa" (щось на кшталт "ми усі шведські фанати разом"), але щоразу їхні гасла швидко згасали.





Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.