ЄВРО. Хочу як у Польщі!

26 червня 2012, 13:21
Власник сторінки
журналіст "5 каналу"
0
2031
ЄВРО. Хочу як у Польщі!

Знову хоче вся країна заспівати "Україна!"

Учора ввечорі заглянув у київську фан-зону. Людей було небагато, тож звернув увагу на екрани. Там якрах йшла нарізка яскравих моментів з різних фан-зон України та Польщі. І ось показали Варшаву 17 червня. Виявляжться наступного дня після вильоту з ЄВРО гравці польської збірної прийшли у фан-зону на зустріч зі своїми вболівальниками!

За підрахунками польських журналістів на зустріч зі збірною прийшли 20 тисяч вболівальників. Разом згадали найкращі моменти матчів за участю Польщі на ЄВРО та атмосферу у фан-зонах. Гравці висловили подяку за підтримку. Зворушливо. Дуже!

Так от такої зустрічі хочу зі збірною України у Києві! Нам є, що згадати! 

І хоча деякі гравці вже поїхали на відпочинок (як от Мілевський, якого помітили на Ібіці вже наступного дня після матчу з Англією), може назбирається хоча б 11 хлопців на чолі з Блохіним, які можуть зустрітися з нами у київській фан-зоні? Може перед фіналом, хлопці?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.