Повернути по ГАРАНТії

04 липня 2012, 14:16
Власник сторінки
журналіст "5 каналу"
0
1642

Донецькі виробники Януковича - заберіть несправний пристрій!

Коли людина купує щось у магазині, вона має право повернути товар протягом гарантійного строку.
Покупка у магазині – це свого роду вибір. З різних причин ми купуємо один, а не інший телевізор, шукаємо потрібний нам шампунь тощо.
Політиків ми обираємо. І віддаємо за них свої гроші: дозволяємо розпоряджатися своєю часткою у державному бюджеті протягом кількох років. І звичайно витрачаємо на них свої гроші.
Це все я веду ось до чого: а чи можна повернути «покупку України» - Гаранта Конституції Віктора Федоровича Януковича? Куди повернути? На його малу батьківщину – на Донецьк (саме «на», як «правильно» кажуть «на» Росії)?
Як на мене, то «товар» Янукович не виконує ті функції, на виконання яких його обрали. Він так і не став Гарантом Конституції. Скоріше навпаки: почав її перекреслювати та сприяти її «гвалуванню».
Якщо провести аналогію з якимось побутовим приладом, наприклад з кавоваркою, то він замість обіцяної кави готує мінералку. Та ще й з дорогим російським газом. Та ще й переконує: "Ваш кофе с сахаром".

І навіщо нам така кавоварка? Скільки б таку кавоварку ви терпіли б вдома? День? Тиждень? Місяць? До кінця гарантійного строку? Навряд чи. Скоріш за все вже у перший день ця кавоварка повернулася б на склад виробника. А потім і на смітник.

Янукович працює у нас уже 2,5 роки. Достатньо "зробив", щоб дійти висновку: цей прилад-інститут несправний...

Тож, шановний донецький виробник: можете забрати свою «кавоварку» назад? Він вам там і стабільність, і покращення життя, і реформи влаштує. Якщо зможете налаштувати.
А якщо цій «кавоварці» завжди хтось заважає, якісь «казлы», деструктивна опозиція, бандерівці та галичани, київські журналісти, то ми ж вам себе не нав’язуємо. Стаття 73-я Конституції України дозволяє вам позбутися усіх цих ворогів. Ініціюєте всеукраїнський референдум про зміну території України (маєте конституційне право) і відокремлюєтеся у Велику Республіку Донбас. Про щось подібне довелося спілкуватися з мешканцем Донецька у потязі на Київ після матчу Україна-Англія.
І от після цього – ЗАЖИВЕТЕ! Не треба буде кормити західняків! Усе, що заробили – ваше! Російська мова – єдина державна! Янукович – єдиний та всемогутній! Не вистачає йому повноважень депутата/прем’єра/президента – стає Великим Царем! Прорубує вам вікно у Росію! Не життя – казка!
Так поживете, покажете усім тим бандерівцям, може і вони до вас попросяться. А може і на рівних умовах у майбутньому об’єднаєтеся. Подібних історичних прикладів – купа. Згадайте ту ж Німеччину, яка зараз чи не головний зовнішній ворог чинної української влади. От не дають жінки покою вашому улюбленцю…
Тож залишилося лише Януковича вмовити. І в цьому питанні головне: а чи погодиться він проміняти своє Межигір’я на якийсь куточок у Донецьку? Є у вас там одне казкове місце. Його власник все до Лондона придивляється: то квартиру купує, то про британське громадянство для дружини думає. От розкуркулите його – олігарха ненажерливого, і молода Донбаська республіка зможе кілька років жити як у Швейцарії.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.