Що первинне: Рада чи Литвин?

01 вересня 2012, 11:51
Власник сторінки
журналіст "5 каналу"
0
1664
Що первинне: Рада чи Литвин?

І чи можна їх розділити...

Завдяки інтернету людина у будь якому куточку планети може ознайомитися з діяльністю різних національних парламентів. "Обличчям" парламентів є їхні офіційні сайти. Єдиного шаблону для цих сайтів немає. Але можна помітити, що західні парламенти так званих демократичних країн намагаються розмістити якомого більше інформації і про парламент, і про парламентарів. Усе задля того, аби продемонструвати відкритість. В Україні сайт Верховної Ради використовують для інших потреб. Для чого - легко побачити вже зі стартової сторінки.
Але спочатку давайте подивимося на стартові сторінки інших парламентів.





А далі - офіційний сайт Верховної Ради України. Спеціально уточнюю, щоб ви не переплутали його з сайтом якогось слуги народу...


Легко пересвідчитися, що вже на головній сторінці сайту маємо 8 (вісім) зображень "потрібного Україні" Литвина. Ні, Литвин - не трудоголік, і така активність на фоні інших українських депутатів не пов'язана з канікулами. За кордоном люди і парламентарі теж відпочивають, але жоден з "колег" Литвина не дозволив собі перебрати собі інформаційний ресурс! 
Може він найкращий голова парламенту усіх часів і народів? Ні. Усе значно простіше і банальніше: Литвин використовує сайт парламенту як власну інтернет сторінку. А відповідно і гроші, які витрачаються з бюджету парламенту, а відповідно з держаного бюджету, а відповідно беруться з нашого карману, йдуть на підтримку інформаційного висвітлення діяльності цього "спікера". Ну от любить людина пожити за чужий рахунок! Комунальні послуги - зі знижкою, різниця - з держбюджету, поїздки у свій виборчий округ - відрядження за рахунок бюджету, з добром до людей - з баблом з бюджету (це красиво оформлюють у вигляді дотацій на соціально-економічний розвиток). Усе за чужий рахунок...
Тож не дивуйтеся, що людина пішла у відставку і залишилася. Ну от просто не виживе країна без Литвина, напевно вважає останній. Бо Литвин - це Рада, а Рада - це Литвин. Якщо забудете про це, то вам нагадають на офіційному сайті Верхвоної Ради. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
ТЕГИ: Литвин,Рада
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.