Чи покарають Довгого слідом за Жванією?

06 вересня 2012, 17:57
Власник сторінки
журналіст "5 каналу"
0
1553

Підкуп виборців існує! Доведено судом та ЦВК...

ЦВК та суди нарешті помітили підкуп виборців на цих виборах! Суд визнав, а ЦВК оголосило попередження Давіду Жванії за те, що той передав одній зі шкіл 275 комплектів шкільної форми.

Як на мене, то за аналогією зі Жванією ці ж процедури має пройти Олесь Довгий зі своєю тещею. Їхній "благодійний фонд" напередодні нового навчального року провів цілу кампанію "Шкільна форма - 2012":


Зрозуміло, що Жванія постраждав не просто через підкуп. Просто він - не свій, не біло-блакитний.

Але і "киянину" Довгому, і "харків'янці" Горіній їхні зв'язки можуть не допомогти. І все через пояснення проведення проекту "Шкільна форма - 2012": в умовах тотального подорожчання товарів та послуг у 2012 році... Та це ж справжня опозиційна риторика! Ніякого вам покращення, ніякого подолання руїн, ніякої стабільності, ніяких успіхів біло-блакитних реформаторів! То може ці "благодійники" відчують і на собі усю лють влади? Може їх показово покарають свої ж за викриття реформаторів-стабілізаторів?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.