Ар’єв цілує Пшонку. За Тимошенко? (+відео)

11 грудня 2012, 20:00
Власник сторінки
журналіст "5 каналу"
0
8504

Або Ар'єв домовився про звільнення Тимошенко та Луценка, або...

Існує дві реальності.

Одна – на ток-шоу. Там, у студіях, політичні опоненти поливають один одного як найбільші вороги.

Друга – поза об’єктивами телекамер. І тут можна побачити «неприродні» союзи.

От пише Володимир Ар’єв на своїй сторінці у Фейсбуці: «Правоохоронні органи стали найбільшим бандформуванням!» Читає людина і думає: справжній опозиціонер цей Ар’єв, рубає правду-матку!

Але галасливі заяви політиків не завжди відповідають ставленню до цих «бандформувань». 

Останнього дня роботи парламенту 6-го скликання довелося робити сюжет про бюджет-2013. Ну ви знаєте: з «покращенням» для СБУ, МВС, ГПУ, РНБО. Те, що опозиція назвала «бюджетом для своїх».

І от дивимося ми, знімальна група 5-го, а в кулуарах – сам син Генпрокурора! Оце вдача, думали.

Підійшли здалеку. Дивимося, Пшонка-молодший спілкується з нунсівцем Ар’євим. Ну, спілкується і спілкується. Хвилин з надцять.

Але який же був шок від їхнього прощання! Цей поцілунок не схожий на стосунки представника бандформування з борцем з режимом.

Може ми щось не розуміємо? Може оце спілкування надцять хвилин це і є виконання передвиборного гасла представником «Батьківщини»? Ще пам’ятаєте ось це: «Ми їх зупинимо!»? Це воно в дії?
Звичайно, у порівнянні зі знімальною групою 5-го Ар’єв дійсно «зупинив» Пшонку. Бо коли ми звернулися до сина Генпрокурора з питанням про «бюджет для своїх» вийвилося, що в того немає часу. І він просто вбіг від 5-го.

А може чого це я на Ар’єва напав?

Може він домовився за свого колишнього лідера Юрія Луценка? Може Юру на день його народження випустять?

А може він домовився про свободу для Тимошенко? Тієї жінки, завдяки якій Ар’єв переміг в мажоритарному окрузі у Києві. Яка забезпечила для колишнього самооборонця ще 5 років депутатського життя. Яку Ар’єв мав би визволяти…

Що ж, найближчим часом побачимо. Якщо ж Тимошенко і Луценка залишатимуться у в’язниці, то цілувався Ар’єв з Пшонкою не за них…

ЗІ Ось так виходить: Луценко на Пшонку-старшого йде американським судом, а Ар'єв на Пшону-молодшого - щирими поцілуями. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.