ГазМяс (Київ)

06 лютого 2013, 00:18
Власник сторінки
журналіст "5 каналу"
0
3498
ГазМяс (Київ)

Чи пощастило клубу-фантому - київському "Арсеналу" з новим власником? Власником, який робить гроші на "газі" та "м'ясі"?

Епопея з продажем/виживанням команди "Арсенал" (Київ) нібито завершилася. У вівторок 5 лютого депутат-регіонал Олександр Онищенко підтвердив журналістам, що придбав цей клуб.
Але я особисто не радив би радіти тим десяткам (сотням?) прихильників цього клубу. І ось чому. Для мене особисто новий "президент/власник" запам'ятався своєю звірячою поведінкою. Саме він наприкінці 2012-го у сесійній залі Верховної Ради кидався на своїх колег-опонетів, буцав ногами лежачого опозиціонера Медуницю.
Як це відбувалося, можна згадати з мого сюжету: 

Така звіряча поведінка "слуги народу" подібна до сучасних гопників та "бригадних" з 90-х. Те, що Онищенко саме "бригадний", вважає один з моїх колег. Відгук на сюжет журналістки 5-го каналу:




Судячи з побаченого у парламентській залі у мене особисто не виникає сумнівів, що звірячий оскал депутата - це відгук бандитських 90-х. Хоча сам Онищенко свій зв'язок з кримінальним авторитетом "Киселем". Ось уривок з його інтерв'ю:

 То есть с Владимиром Киселем вы не знакомы?

— Я не знаю человека по прозвищу Кисель. Ведь все, что пишут, не имеет никаких доказательств. Вот если бы показали хоть одну мою фотографию вместе с ним, тогда бы я узнал, что был знаком с человеком по прозвищу Кисель.

Не знайомий, то й не знайомий. Може правда, що це Ван Дамм провів кілька тренувань для Онищенка, як найкраще буцати своїх політичних опонентів...

Але повенимося до футбольних справ. Чому "Газмяс"?
Це не лише тому, що новий президент може спокійно відлупцювати за програш 3-0. Якщо він з таким завзяттям кидається на людей під об'єктивами телекамер усіх національних телеканалів, то що завадить йому покалічити футболісів у роздягальні?
Справа у тому, що бізнес Онищенка пов'язаний з газом та "м'ясом". Газ - реальний, а "м'ясо" - так у певних колах називають жінок. А Онищенко тісно пов'язаний із конкурсами краси. І знову ж таки: він відкадиє закиди, що поставляє українських красунь закордон...

Тож що очікує "Арсенал"? І чи варто перейматися долею цього клубу? Вболівальники, які орієнтуються в українському футболі можуть пригадати, як штучно створювали другий клуб стллиці у Вищій лізі. Сьогодні новий власник говорить, що його клуб - це конкурент київському "Динамо". Ха, розсмішив! Конкурентом Арсенал-ГазМяс буде лише у випадку, коли "Динамо" деградуватиму ще швидшими темпами.
Скоріш за все "Арсенал" після втрати лідерів перетвориться на справжній "ГазМяс". Але вже не Омський, а Київський. 0-3, 0-4 - після першого тайму, 0-10, 0-12 - після другого тайму.
Але найгірше, якщо після подібних виступів у роздягальну навідуватиметься власник клубу. Його звірячий оскал та прийомчики від Ван Дамма зможуть вже обігрувати не в Нашій Раші, а у Вечірньому Києві "95-го кварталу". Тож чекаємо на нових персонажів Гатальського та Прокопенка. Ось лише кілька згадок з оригіналу:

Защита, да? Защита? Получай! Защищайся!
Знаете, как я их муштрую! Их не точто зрители – мать родная не узнает!
Я анализы Гатальского тысячу раз видел. Он начинает их сдавать, когда я в раздевалку захожу.

А ще мені цікаво: яка наступна модель/співачка зніматиметься у фотосесії з гравцями Арсенала-Газмяса? Може ПерсіХілтон? Готовий закластися, що це питання турбує багатьох чоловіків більше, ніж майбутня трансферна політика)))





А на останок запитання власнику Газмас (Київ), яке у нашій країні вже і не прийнято ставити: як людина з офіційними доходами у 9,6 млн гривень та розміром коштів на рахунках у розмірі 5,5 млн гривень може купити клуб за 20 млн доларів (160 млн гривень)? 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
ТЕГИ: футбол,Онищенко,Арсенал Киев
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.