Реформам Януковича "аплодують" вже не лише люди, а й собаки

15 лютого 2011, 11:35
Власник сторінки
Політичний консультант, віце-президент Української PR Ліги
0
2064

Справжні реформатори ніколи не звертають уваги на гавкіт та скавчання тих, кого вони... ето самоє.. реформують...

Днями на одному із веб-ресурсів прочитав чергову крилату фразу від головного коміка ПР Михайла Чечетова: "Народ аплодирует реформам Януковича!" Добре, що не при народі було сказано.

Але реформи вже дійшли і до собак. Пишуть, що ветеринари оголосили страйк. На відміну від Уряду вони люблять собак та інших тварей Божих, тому й протестують проти рішення живодерів з Кабміну заборонити кетамін, який застосовується при операціях на тваринах.      

http://news.mail.ru/inworld/ukraina/politics/5327532/

І хай собаки хоч повиздихають: справжні реформатори ніколи не звертають уваги на гавкіт та скавчання тих, кого вони ето самоє... реформують.    

Звичайно, ветеринари знайшли би вихід із ситуації, коли б революційні зміни відбулися не заднім числом, коли ті, хто оперував ввечері, ще не знали, що зранку їх вже оголосили злочинцями.

Своїй суці я сказав не хворіти і втішив її тим, що до українців влада ставиться не краще, ніж до лабрадорів. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.