Радник Януковича визнав, що "Свободу" спонсорують олігархи з Донецька?

17 лютого 2011, 14:40
Власник сторінки
Політичний консультант, віце-президент Української PR Ліги
0
6948

На догоду Януковичу. Спеціально проти Тимошенко

"Янукович і Партія регіонів використовують націоналістичну «Свободу» у власних цілях, сподіваючись послабити позиції Юлії Тимошенко, пише Міхал Кацевіч у польському тижневику Newsweek Polska".

«Націоналісти після останніх місцевих виборів у жовтні минулого року “роздають карти” на заході України і мають дедалі більший апетит до влади в усій країні. Зараз вони керують Тернополем, частково Львовом і мають сильні позиції на Волині», – пише автор статті.

 «Свобода – дуже вдалий проект Партії регіонів, – наводить Міхал Кацевіч слова Дмитра Видріна. – націоналісти, яких спонсорують олігархи з Донецька, отримають владу на Західній Україні і будуть там боротися з політиками Юлії Тимошенко, служачи виключно Януковичу».

«Немає сумніву, що Янукович дозволить «Свободі» розвивати бандерівський культ на заході країни, але як тільки Тягнибок набере значної сили, він стане ворогом, – цитує Newsweek Polska іншого політолога, Вадима Карасьова з Інституту глобальних стратегій (Київ). – Не виключено, що антипольський радикалізм націоналістів може вправно використати влада в Києві для тиску на Варшаву».

Націоналісти, пише він, будуть робити все, аби поділити мешканців Західної України на «справжніх» і менш гідних українців з російським чи польським корінням. «А це тільки тішить президента Януковича і Москву», – наголошує Міхал Кацевіч.

Повністю стаття - тут: 

http://inozmi.glavred.info/articles/5101.html

Залишається додати, що цитований тут Видрін є радником Януковича, тим ціннішим для супсілсьтва є його твердження про те, що націоналістів спонсорують олігархи з Донецька.   

Ось тут - інфа про його призначеня

http://www.pravda.com.ua/news/2010/12/28/5727774/

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.