Паразитів не цікавить доля носія

09 квітня 2011, 10:28
Власник сторінки
громадянин
0
20450

Україна сьогодні тяжко хвора. Це визнають всі. Ця хвороба може стати смертельною. Це усвідомлюється більшістю. Проте в питаннях діагностики єдиної позиції немає.

Діагноз банальний. Україна хвора на політичний гельмінтоз. Простіше кажучи, в організмі нашої держави завелись паразитичні черви - глисти.

Будь-яке лікування починається з правильної діагностики. Це сприяє не лише можливості обрати правильне лікування, а й можливості зрозуміти наслідки зволікання з таким. Усвідомлення цього допоможе зрозуміти, що домовитись з глистами неможливо. Вибудувати конструктивний діалог теж.

БІльш того, лише люди, позбавлені власної гідності, будуть налагоджувати діалог з глистами. 

Єдине лікування - повна дегельмінтизація, тобто видалення глистів. Цей процес звичайно не виробить в організму імунітет. Проте сприятиме в подальшому дотриманню політичної гігієни.

П.М. Тут можна підписатись за життя без паразитів http://www.spilnasprava.net.ua/

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.