Дубиною по голові. Про очну ставку

20 квітня 2011, 14:22
Власник сторінки
Політичний консультант, віце-президент Української PR Ліги
0
1951

Насправді, за його показами слід порушувати кримінальну справу проти Ющенка та Фірташа

Коли вже ГПУ взялася за Тимошенко за показами Олега Дубини, то прокурорам-владоохоронцям слід було вивчити весь масив сказаного колишнім главою "Нафтогазу".

Трохи більше року тому пан Дубина в інтерв'ю "Дзеркалу тижня" доводив неминучість, терміновість та невідкладність підписання контракту з "Газпромом" від 17 січня.  Більше того, він чітко назвав фізичних та юридичних осіб, які зірвали укладення планової угоди ще до Нового року, які перевели ситуацію у стан форс-мажору, які призвели до зриву домовленостей про доволі низьку ціну на 2009 рік та про трирічну адаптацію України до європейського рівня цін:   "Усе можна було підписати 30 грудня 2008 року, якби не, скажімо так, гра Ющенка з "РосУкрЕнерго". 
За такими показами слід порушувати кримінальну справу не проти Тимошенко, а проти Ющенка й Фірташа.

До речі, вчора один експерт із газових питань доводив мені, ніби кримінаільна справа проти Тимошенко насправді направлена проти Фірташа, оскільки в процесі розслідування неминуче постане питання про події, які передували газовій кризі і про роль РУЕ. Можливо, цей експерт - надто високої думки про вітчизняне правосуддя.    

Хто хоче, будь ласка, моя стаття на УП:

 http://www.pravda.com.ua/columns/2011/04/19/6122138/

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.