Час виконати Заповіт

13 травня 2011, 14:44
Власник сторінки
громадянин
0
2615

Сьогодні прийшов час визнати: те, як ми живемо, - багато в чому наша вина.

Ми всі є співучасниками тих злочинів, які здійснювались і здійснюються проти народу і держави.

За нашої мовчазної згоди була знищена економіка України, розкрадене державне майно, запроваджено тотальну корупцію. За нашої мовчазної згоди знищено систему освіти та охорони здоров`я. За нашої мовчазної згоди створена репресивна податкова система, яка виключає будь-які шанси на розвиток. За нашої мовчазної згоди нас перетворюють на рабів та жебраків.

Так далі не може продовжуватись. Ми самі господарі своєї долі. Саме нам вирішувати, яким бути майбутньому наших дітей. Лише від нас залежить, в якій країні вони житимуть.

Сьогодні в Україні слова оптиміст і дурень є синонімами. Абсолютна більшість усвідомлює, що ситуація, в якій ми перебуваємо, буде лише погіршуватись. Більше того, після подій 9 травня та вибухів у Макіївці стало очевидним, що, з метою втриматись на своїх посадах, влада готова йти на порушення громадянського миру. 

Ми відмовляємось мовчки йти на забій. Ми вийдемо 14 травня о 11.00 під Верховну Раду і не підемо звідти доти, доки наші вимоги не будуть виконані.

Єдина можливість сьогодні повернути владу народу та припинити знущання над країною - це негайне відкликання Президента і Верховної Ради, які систематичним порушенням Конституції та Законів України, антинародною соціально-економічною політикою та щоденними державними зрадами втратили не лише юридичну легітимність, але й суспільне визнання.

Народ має реалізувати своє суверенне право на усунення від влади тих, кому він не довіряє. В іншому випадку влада й надалі буде безкарною і безвідповідальною.

Досить терпіти. Досить коритись шахраям та негідникам, що узурпували владу в країні. Ми повинні заслужити повагу своїх дітей.

Народ - єдиний носій влади. Народ завжди правий. Народ обов`язково переможе.

Довідка: Відповідно до ст. 136 Кримінального кодексу України ненадання допомоги особі, яка перебуває у небезпечному для життя стані є злочином. Стан України - вкрай небезпечний.
 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.