1Тимошенко=7Богословських, або 1Інна=1/7 Юлії

24 травня 2011, 14:55
Власник сторінки
Політичний консультант, віце-президент Української PR Ліги
0
8481

Формула свободи слова від Шустера

С початку цього року, після переходу ток-шоу Шустера на Перший Національний Юлію Тимошенко запросили до участі в програмі один раз, і то після публічного скандалу. Вдруге в ефір вона потрапила лише завдяки тому, що прийшла без запрошення. 

За цей же самий час Інну Богословську Савік Шустер запросив до студії семикратно, причому всі сім разів Інна Германівна говорила одне і те ж про одну і ту ж.

Звичайно, у мене немає доказів, що на Тимошенко у Савіка накладено табу. Але здоровий глузд та формула присутності цих двох жінок в програмі дають підстави підозрювати, що є якісь обставнини нездоланної сили та люди, яким Савік не має духу сказати ні, котрі в сукупності змушують політичного шоу-мена не запрошувати до стдуії жінку, яка однією своєю появою на порядо збільшує частку та рейтинг програми.        

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.