Журналістам радять ігнорувати судову заборону по Межигіррю

05 червня 2011, 06:03
Власник сторінки
громадянин
0
2050

....


Рішення суду про заборону акції біля резиденції Януковича Межигірря – нікчемне(в юридичному сенсі цього слова), тобто таке яке не створює жодних правових наслідків. 

Відповідно до ч.2 ст.39 Конституції України обмеження щодо реалізації   права громадян на мирні збори  може  встановлюватися судом відповідно до закону і лише в інтересах національної безпеки та громадського порядку. 

Право громадянина Януковича на відпочинок, який своїм рішенням захищає суддя Панова, очевидно не є ні першим, ні другим. 

Прийнявши таке рішення, суддя Панова, яка є службовою особою, здійснила незаконне перешкоджання організації мирних зборів. Відповідно до ст. 340 Кримінального кодексу України, такі дії кваліфікуються як злочин та караються позбавленням волі на п’ять років.

Висновки очевидні: акцію в понеділок проводити неодмінно, до вимог щодо демонстрації Межигірря додати вимогу щодо притягнення судді Панової до кримінальної відповідальності.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.