Олег Калашников - злісний рецидивіст

08 липня 2011, 07:16
Власник сторінки
громадянин
0
2272

Скандальний екс-нардеп Калашников продовжує свою протиправну діяльність...

Олег Калашников, колишній народний депутат України від Партії регіонів, шляхом розміщення та застосування під Печерським судом надпотужної звукової апаратури перешкоджає проведенню мирних протестів проти кримінального переслідування екс-прем'єра Тимошенко. Колонки, які привезені з НСК "Олімпійський" використовуються на стадіонних концертах. Перебувати поруч з таким потужним джерелом звуку - просто небезпечно. Саме тому ані Калашников, ані його прихильники не перебувають на пікеті. Виступ Калашникова та кількох "активістів" записаний на електронний носій і поставлений на постійну ротацію, яка час від часу переривається шансоном "Общевойскового союза".
Відповідно до рішень Європейського суду з прав людини, які є частиною українського законодавства, уряд зобов'язаний обмежувати контр-пікети у випадку, якщо вони перешкоджають проведенню акції, яка була заявлена першою. Проте ані міліція, ані міська адміністрація не здійснюють жодних кроків на зупинення цієї вакханалії.
Олег Калашников - особа, яка уникла кримінальної відповідальності і досі не покарана за скоєння злочину проти журналістів каналу СТБ Маргарити Ситник та Володимира Новосада літом 2006 року. Він не має жодного морального права сьогодні вимагати притягнення до кримінальної відповідальності Тимошенко і наголошувати на рівності всіх перед законом.
Більш того, якщо Янукович і К хочуть зберегти хоча б видимість неупередженості вони мають НЕГАЙНО поновити проти Калашникова кримінальну справу за протидію журналістській діяльності.
Громадянський рух "Спільна Справа" звернувся з відповідною вимогою до Генеральної прокуратури та Президента України, та закликає журналістську спільноту розпочати тиск на владу щодо виконання ціїє вимоги. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.