"Лицо со шрамом-3". В ролі Аль Пачино - Лукашенко

08 липня 2011, 07:41
Власник сторінки
Політичний консультант, віце-президент Української PR Ліги
0
2232

Бацька погрожує запруднити Європу білоруськими зеками. Бере приклад з Фіделя

Газети пишуть про готовність Лукашенка відправити у Європу вагон політв'язнів.

"Якщо в ЄС їх хочуть до себе забрати - завтра квиток випишемо й відправимо, не питання. Нехай забирають, якщо вони такі дбайливці по політв'язнях. Завтра в один вагон посадимо - я прийму рішення - всіх, і навіть тих, хто сьогодні залишився на волі й мукають на площах, вони спеціально провокують", - сказав Лукашенко (цитую за УП).

"Усіх, за кого вони (ЄС) ратують, завтра у вагон - і туди. Якщо швидше - літак виділимо, перекинемо миттєво, нехай забирають. Але от побачите, як вони на це відреагують", - додав Лукашенко.

А я саме днями подивився два фільми "Лицо со шрамом" - старий, чорно-білий, і новий з Аль Пачино в головній ролі. Фільм розповідає про долю гангстера, який на початку 80-х потрапив до Штатів завдяки грандіозній диверсії Фіделя. Тоді Кастро вирішив відпустити до США близько ста тисяч кубинців, ворогів режиму, які прагнули з''єднатися з американськими родичами.  Вашінгтон сам організував їхню доставку, але Фідель політичних густо розбавив звичайнісіньким криміналом, представником якого і був Тоні Забувякпрізвище, герой, що його грає Аль Пачино. Ну а американці ще довго відхаркували плоди такої от дипломатичнохї "перемоги".

То може Лукашенко вирішив провчити Європу так, як Кастро дав урок Америці?       


 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.