Ледве не покалічився в туалеті. Про ці та інші кримські враження (позитив)

14 липня 2011, 12:07
Власник сторінки
Політичний консультант, віце-президент Української PR Ліги
0
3020

За "чужого" Ющенка регіональна влада півострова мала куди більше повноважень, ніж тепер за "свого" Януковича

На кілька днів вдалося вирватися до Криму. Недоліки сервісу щедро компенсуються природною красою та неповторною курортною атмосферою. Тому стараємося побувати там щороку. Все одно, ніде нема краще, ніж в українському Криму.
***

Хто б подумав, як круто Джарти приборкає кримську автономію. За "чужого" Ющенка регіональна влада півострова мала куди більше повноважень, ніж тепер за "свого" Януковича. Джарти розпеченим залізом випікає все, що не кориться маКиївській владі. І Мєшков драпає аж п'яти блищать. І місцеві промосковські горлопани попритихли...

***

Добре, що потяг 12 "Сімферополь-Крим" тепер дістається кінцевої точки на кілька годин хутчіш. Але якість дороги не для такої швидкості. Вагон кидає так, що мій малий не міг поцілити в туалеті  Прийшлося йти притримувати дитину, зате я сам, відчиняючи двері, аж влетів назад до туалету, влип у вікно і ледве не зповз на унітаз. І це в 14-му вагоні на перегоні Шевченкове-Київ. А що ж в 20-му?!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.