Партія регіонів знищує речові докази злочину?

15 липня 2011, 05:34
Власник сторінки
громадянин
0
3026

...

Партія Регіонів знищує речові докази злочину?
[info]wetally
Віднині галерея (http://www.partyofregions.org.ua/photo-arch/462f426fd6747) "Будні наметових містечок коаліції", яка свідчила про пошкодження плитки Майдана саме регіоналами, на сайті Партії Регіонів відсутня. 

(скріншот сторінки "Будні наметових містечок коаліції" зроблено 30 грудня 2010 року)

Як передбачалося ще в грудні 2010 р, видалення речових доказів злочину ПР нарешті відбулося. Однак дивує той факт, що фото-свідчення вандалізму регіоналів пробули у відкритому доступі мережі інтернет понад пів-року з моменту арешту активістів податкового майдану. 

Оскільки мої публікації по даній темі містили фото прямо з сайту ПР, тепер деякі статті мають вигляд, як в картинній галереї після візиту злодіїв. Замість яскравих політичних блакитних світлин читач побачить білі прямокутники.Керуючись принципом гуманізму по відношенню до людей зі слабкими нервами і турботою про прихильників Віктора Януковича, автор цієї публікації заздалегідь зберіг історичні світлини.
Тож насолоджуйтесь, дорогі друзі відродженою культурою регіоналів, які, можливо, колись відшкодують бюджету Києва 3 000 000 грн, яквизначила збитки столична адміністрація. 













Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.