Влада знищує конкурентів на ринку землі

18 липня 2011, 10:50
Власник сторінки
громадянин
0
1824

При цьому чітко простежується підігравання інтересам Російської Федерації, прямому конкуренту України на ринку зерна.

...

Влада свідомо знищує українського сільгоспвиробника, прибираючи найбільш ймовірних конкурентів перед скасуванням мораторію на продаж земель сільгосппризначення.

Про це заявив на брифінгу в Києві координатор громадянського руху Спільна Справа Олександр Данилюк.

«Скасування відшкодування ПДВ для експортерів основних зернових та олійних культур, невиправдані експортні мита, обмежені фінансові можливості сільгоспвиробників – усе це суттєво погіршує ліквідність сільськогосподарської діяльності, ставлячи переважну більшість аграріїв на межу виживання. При цьому чітко простежується підігравання інтересам Російської Федерації, прямому конкуренту України на ринку зерна», – зазначив О.Данилюк.

Як відомо, з 1 червня Україна ввела мито на експорт зерна в розмірі 35 доларів США за тонну, в той час як Російська Федерація навпаки надала своїм експортерам зернових дотацію в такому самому розмірі.

Прес-служба громадянського руху Спільна Справа

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.