Друзья познаются в беде

02 серпня 2011, 14:38
Власник сторінки
Політичний консультант, віце-президент Української PR Ліги
0
3309

Про дивні заяви Яценюка та Гриценка

Класні у Тимошенко союзники. Яценюк в розмові з газетою "День" порадив Янукович... дати їй умовно за халатність.

Гриценко взагалі критикує її за те, що вона захищається, бо, мовляв, своїм захистом підриває європейську перспективу України.

Ось як класно це прокоментував Дмитро Потєхін в блозі на УП: . "Команда Тимошенко, захищаючи свого лідера від переслідувань, теж переходить межі допустимого. Забуваючи про інтереси країни, вона провокує Євросоюз на відмову від підписання угоди про асоціацію і зону вільної торгівлі з ЄС," - пише Анатолій Гриценко. -  Насправді ж Тимошенко попросила лідерів країн ЄС про зворотнє: "навіть якщо українська влада у повній мірі не виконає свої домашні завдання, знайти політичну мудрість і підписати до кінця року угоди про асоціацію та зону вільної торгівлі... Слова "переходить межі допустимого" на адресу Тимошенко нагадали спроби Ландіка виправдати побиття Коршунової і якщо не повністю позбутись провини, то принаймні розділити її з "негідницею"

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.