Без Бандери та Шухевича не було би Януковича

02 серпня 2011, 15:17
Власник сторінки
Політичний консультант, віце-президент Української PR Ліги
0
4197

І ніякі пігмеї, навіть з Вищого адмiнсуду України, не позбавлять справжніх героїв історичної величі

Влада таки добилася свого. І Бандера, і Шухевич остаточно позбавлені звання Героя України.  Може, воно й добре: їх не буде в одному списку із безліччю засранців, які примудрилися ні за що отримати таке величне звання.

Але при цьому вони залишаться справжніми героями. Але при цьому Янукович ніколи не зрозуміє, що саму можливість стати президентом він отримав завдяки багатолітньому руху опору у Західній Україні, який не дав згаснути українській державницькій ідеї і підживив її на десятиліття вперед.

В Радянській Україні Янукович з його складною біографією ніколи не просунувся би вище директора автобази. Навіть першим секретарем райкому не став би. Відтак, історична перспектива, відкрита йому Бандерою та Шухевичем, значно ширша, ніж можливості, свого часу отримані завдяки космонавту Береговому.

От така чорна невдячність. В тому числі і щодо Ющенка, який шестерив на Януковича на президентських виборах.       

  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.