Уряд і гондони

04 серпня 2011, 15:59
Власник сторінки
Політичний консультант, віце-президент Української PR Ліги
0
10382

Презервативи зникають як гречка

Газета "Сегодня" пише, що з аптек зникають презервативи. Це погана новина. Є і хороша: кажуть, невдовзі з'являться, але, знову недобра звістка, будуть ще дорожчими.

Кабінет Міністрів вирішив запровадити ПДВ на "изделие номер два".  Затія дурна, бо на оподаткуванні кондомів багато грошей не заробиш, не вистачить навіть на керосин для президентського гелікоптера.

А от вірусам імунодефіциту рішення українського уряду - в радість. Для молоді, яким презервативи адресовані в першу чергу як не стільки протизаплідні, скільки інфекційно-профілактичні  вироби, "гумки" стануть ще менш доступними. 

Кондом для студента чи навіть молодого спеціаліста і без того є дорогим, часто фінансово недоступним задоволенням. Але Микола Янович традиційно цікавиться лише цінами на капусту і зовсім байдужий до вартості презервативів.                

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.