Порушено кримінальну справу проти активіста, який опізнав міліціонерів-злочинців(фото)

18 серпня 2011, 13:44
Власник сторінки
громадянин
0
2911

Це примітивна помста режиму чесній людині, яка готова свідчити про вчинення цілої низки кримінальних злочинів працівниками міліції. ..

 Проти активіста громадянського руху Спільна Справа Сергія Тищенка, який 17 серпня виявив серед бійців Беркуту, що чергують під Печерським судом, осіб, які 14 травня в цивільному одязі здійснювали напади на учасників акції День Гніву(http://www.spilnasprava.com/wp/?p=4681), - порушили кримінальну справу.


Сергій Тищенко (крайній праворуч) в момент затримання чоловіка, який представився працівником Київблагоустрою, а потім намагався вкрасти стійки до наметів. 17 серпня з'ясувалося, що це боєць спецпідрозділу

 

Сергій Тищенко (крайній праворуч) в момент затримання чоловіка, який здійснив напад на народного депутата Ю. Гримчака та силою заволодів  стійками до наметів. 17 серпня з'ясувалося, що це боєць спецпідрозділу Беркут

Підставою для порушення кримінальної справи проти Сергія Тищенка став наче б то непогашений кредит на купівлю комп’ютера, отриманий в одній з кредитних спілок 8 років тому. Сам Сергій категорично заперечує факт отримання кредиту і впевнений, що це виключно спроба залякати його, з метою примусити відмовитись свідчити проти міліціонерів.

Ця ситуація свідчить про необхідність негайного відсторонення керівника МВС Анатолія Могильова від виконання службових обов’язків та проведення службового розслідування щодо його особистої причетності до злочинів, скоєних працівниками міліції проти громадян, що прагнули реалізувати своє конституційне право на проведення мирних зібрань, а також злочинів пов’язаних з незаконними переслідуваннями громадян за їх політичні переконання.

У будь-якій цивілізованій країні після такого скандалу міністр сам би написав заяву про складення з себе повноважень.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.