З Днем Незалежності України!

24 серпня 2011, 14:16
Власник сторінки
Председатель Комиссии Киевсовета по вопросам гуманитарной политики
0
1233

.

Українці! Від усього серця вітаю кожного з вас з 20-ю річницею знаменної державної події – Днем Незалежності України!

Український народ мав не просту долю, але його незламний дух і єдність завжди були прикладом патріотизму та великої любові до своєї землі. Крізь століття нам вдалося пронести прагнення вільно жити, сповідувати свої традиції та звичаї, не зазнаючи при цьому поневірянь та утисків. Віра додавала нам сил, і двадцять років тому ми перемогли - народилася молода Українська Держава!

Перші кроки незалежності стали випробовуванням для всіх нас. Це був певний тест на зрілість, терпіння, толерантність, непохитність позицій та вірність ідеалам. За ці роки ми пережили багато випробувань, однак зберегли цілісність своєї Держави. Важко переоцінити зусилля, докладені заради досягнення цієї мети. І незаперечний громадянський обов’язок кожного із нас – не втратити ці великі надбання, зберегти єдність України.

День Незалежності є особливим святом для нашої країни, бо крізь простір і час воно зводить воєдино всі наші здобутки і дає поштовх для  вдосконалення та руху вперед. Саме в цей день ми згадуємо історію, аналізуємо сьогодення та мріємо про майбутнє. Тож нехай ці мрії реалізуються сповна! Нехай наша згуртованість та спільна праця на благо України та кожного її громадянина стане запорукою економічного зростання та духовно-культурного збагачення нашої Держави.

Зміни і перетворення ніколи не бувають легкими, тож наберімося терпіння та віри в нашу країну. Єднаймося  заради майбутнього, заради величі незалежної України!

Давайте разом формувати вільне, справедливе, солідарне суспільство, потужну та заможну державу, в якій принципи соціальної справедливості будуть запорукою успіху кожного громадянина.

Зі святом! Щастя нам усім, миру і добра!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.