Опозиція заблокує парламент?

25 серпня 2011, 12:14
Власник сторінки
громадянин
0
2324

Таке рішення було прийняте учасниками Маршу Незалежності. ..

Громадянський рух "Спільна Справа" звертається до парламентських партій, які входять до Комітету опору диктатурі з вимогою блокування роботи Верховної Ради України. Таке блокування має розпочатись 6 вересня в день відкриття чергової сесії Ради та закінчитись призначенням дати невідкладних виборів Президента і Верховної Ради.
Така позиція обумовлена тим, що ані Президент, ані парламент після скасування Конституції 2004-го року та самовільного продовження каденції не є легітимними. Продовження звичайної депутатської роботи з боку депутатів-опозиціонерів легітимізує узурпаторський режим, виправдовує антинародну соціальну та економічну політику, применшує роль та масштаби репресій проти політичних та громадських діячів.
Рішення про таке звернення було прийняте учасниками Маршу Незалежності, який всупереч протидії владоохоронних органів був проведений на Хрещатиці 24 серпня між 18.30 та 19.00. 
Хода розпочалась від Майдану Незалежності, де перебував актив та прихильники «Спільної Справи» зі своєю символікою, прапорами та транспарантами. Вони зосередились там після того як загони спецпідрозділу «Беркут» на вулиці Володимирській перешкодили руху колони учасників опозиційного мітингу вулицями Києва до Адміністрації Президента.
Учасники маршу в кількості близько тисячі осіб пройшли від Майдану Незалежності до Бесарабської площі під прапорами «Спільної Справи» та розгорнувши велетенський національний прапор. Активісти вигукували гасла «Банду геть!», «Зека на нари!», «Україні волю», «Спасибо жителям Донбасса…» тощо.
Ходу підтримали прихильники інших опозиційних сил, що попри перепони з боку правоохоронців змогли пройти до Майдану Незалежності.

Олександр Данилюк, 
координатор Громадянського руху "Спільна Справа"
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.