Чи спотворять ножиці української цензури слова польского президента?

31 серпня 2011, 12:18
Власник сторінки
Політичний консультант, віце-президент Української PR Ліги
0
2427

Редакторів новин та власників телеканалів чекає складний вечір

Телеканали чомусь не люблять повідомляти погані новини з-за кордону, які  стосуються України. Чи то нерви українців бережуть, чи то Януковича засмучувати не хочуть. 

І от сьогодні тест. Бувають такі коментарі європейців, щодо яких можна дискутувати, чи настільки вони значимі, щоб повідомляти про них в ефірі загальнонаціональних каналів.

Про холодний душ, яким Варшава обдала Януковича, ледве він він покинув  межі Речі Посполитої, двох думок бути не може.  Різка заява  Броніслава  Коморовського - це слова не просто глави найближчого європейського сусіда України. Неабиякої ваги їм додає той факт, що саме Польща нині головує в Євросоюзі.  І тут вже речникам регіоналів годі й бубоніти про клуб європейських друзів-лобістів Тимошенко. Як на мене, попередження, яке пан Коморовський дав Януковичу про загрозу, яку становить політика українського президента  європейському курсу України - це навагоміші слова, які останніми місяцями пролунали з-за кордону.

Із нетерпінням чекаю вечора. Наскільки невидимий, але такий очевидний  режисер вечірніх ефірів відцензурує президента Польщі? Чи вистачить у влади клепки не чікати ножицями слова, які віддзеркалюють офіційну позицію ЄС, бо не зупинилися ж вони перед тим, щоб перелицювати "Євроньюз" у перший же день його мовлення українською?         

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.