УБЕЗ проведе обшук на Банковій та в Межигір'ї?

08 вересня 2011, 07:29
Власник сторінки
громадянин
0
1808

Представники нинішнього режиму, в тому числі й його очільник особисто, неодноразово наголошували на тому, що в Україні немає жодної вибірковості в застосуванні того чи іншого закону(або, що точніше, беззаконня).

 Для того, щоб в сотий раз довести, що виконуючий обов'язки Президента України "не відповідає за базар", "Спільна Справа" провела наступний процесуальний експеримент.

Як ми знаємо, формальною підставою для обшуку та вилучення обладнання  в комапанії Prostoprint, яка здійснювала друк футболок з написами "Спасибо жителям Донбасса", було порушення компанією авторських та суміжних прав. Зокрема мова йшла про друк кількох футболок з логотипами Євро-2012, які напередодні замовили самі співробітники УБЕЗ.

Саме тому, на забезпечення нашої заяви про порушення кримінальної справи проти Януковича за порушення авторських та суміжних прав шляхом використання в своїй книзі "Oportunity Ukraine" чужих статей, ми звернулись до УБЕЗ м. Києві з вимогою провести обшук в приміщеннях Адміністрації Президента та його особистій резиденції в Межигір'ї з метою конфіскувати та знищити весь наклад даної книги, як того вимагає ст. 176 Кримінальнго кодексу України. 

Також, на додержання вимог  ст. 176 ККУ, ми вимагаємо вилучити та знищити всі предмети, які спеціально використовувались для виготовлення даної контрафактної книги.

П.М. Відповідно до чинного законодавства України Ганна Герман не може вважатись предметом.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.