Марія Матіос знову наривається на неприємності

08 вересня 2011, 13:39
Власник сторінки
Політичний консультант, віце-президент Української PR Ліги
0
3908

А що їй втрачати? Армагедон вже відбувся

Щойно Верховна Рада ухвалила проект закону "Про внесення змін до деяких законів щодо носіння форменого одягу, використання знаків розрізнення та символіки", яким пропонує штрафувати за стиль мілітарі, відома письменниця Марія Матіос виставила на своїй сторінці на FB зухвалі фото.


Каже, що в такий спосіб відзначала День Незалежності.

 

 "Хтось же повинен був приймати скасований парад! Бодай у "екзилі"!
За ці "речові докази" депутат Цибенко знов потягне мене до Генпрокуратури?! Форма, до речі, справжня: НАТО. А може, Цибенко на цей раз перелякається БМП? Ой, леле... Падаю пляцком: шпигунство? Тероризм? Підготовка державного перевороту? Це вам не чернігівські грибники з кошиками. Тут уже можуть не встояти навіть найновіші Генерал Армії (свят! свят! свят!) Валерій Іванович".

 За наклепом Цибенка Матіос минулого та цього року витримала шалену атаку з боку правоохоронних органів, яка дала їй матеріал для документальної книги, яку, як я розумію, буде презентовано на Львівському форумі видавців. 

 

Щодо красного письменства, свою майстерність Матіос покаже в новій книжці.

 

"Дуже "гаряча", бо дуже СЬОГОДНІШНЯ, книга. Як патріотам, так політичним "ідіотам" буде об що спекти губи, хоча повість не має жодного стосунку до політики. Вона не так про підсумки життя звичайної людини, як про крах моральної ієрархії в суспільстві. Головна думка цієї розповіді проста до банального - НІХТО НІКОМУ НІЧОГО НЕ ВИНЕН, КРІМ СОВІСТІ ".

Творчий вечір моє улюблениці - у Львові 17 вересня. Мене там, на жаль, не буде.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.