Конкурс графіті "Спасибо жителям Донбасса"

17 вересня 2011, 16:25
Власник сторінки
громадянин
0
4606

Громадянський рух "Спільна Справа" та компанія Простопринт оголошують всеукраїнський конкурс на найкраще графіті в рамках міжнародної кампанії "Thank you people of Donbass".

Для участі в конкурсі необхідно зробити графіті слоганів, які містять слова подяки за стан справ в Україні(наприклад, "Спасибі мешканцям Молдови - за комсомольця-балабола" або нагадують про невідворотність покарання за нехтування правами громадян(наприклад, "День Гніву прийде!"), сфотографувати малюнок та вислати фото на  електронну адресу конкурсу acba@acba.com.ua.

Ані розмір малюнка, ані спосіб його нанесення не лімітується. До участі в конкурсі допускаються навіть написи фломастером.

При визначенні абсолютного переможця будуть враховуватись три параметри:
1. Креативність слогану;
2. Художність виконання напису;
3. Екстремальність місця, на якому здійснюється графіті;

Переможець конкурсу отримає 5 тис. грн та кілька дизайнерських футболок з написами, які розроблять відомі українські модельєри.

Також цінними призами будуть нагороджені переможці номінаціях "Найкращий слоган", "Найхудожніше виконання", "Найекстремальніше місце".
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.