Суд Лінча, або Простонародні депутати

18 вересня 2011, 09:14
Власник сторінки
громадянин
0
2128

Загострення протистояння між суспільством та системою та, як наслідок, посилення серед громадян популярності ідей люстрації за методиками полковника Дж. Ф. Лінча

 вимагає від нас, прибічників ідей справедливості та адекватності покарання, класифікації представників системи.
Сподіваємось, що наш класифікатор допоможе самопроголошеним народним трибуналам, уникнути помилок при здійсненні самосуду, та застереже від нехтування принципом таліона.
Почнемо з класифікації парламентарів, оскільки представники цієї найдревнішої з політичних професій перебувають у найбільшій зоні ризику.
Класифікатор виділяє такі категорії обранців:
1. Антинародні депутати - послідовні представники злочинного режиму, особисто причетні до узурпації влади та різноманітних покращень;
2. Простонародні - залишивши стіни парламенту, ця нечисельна категорія пішла в народ(зазвичай простий);
3. Інородні - прямо не підтримуючи дії режиму, залишаються в парламенті, ходять на комітети та сесії, своєю присутністю легитимізуючи диктатуру та кнопкодавство;
4. Міжнародні - майже ніколи фізично не з'являються не лише в Раді, а й в Україні взагалі. Проте це не заважає їм отримувати зарплату та матеріальну допомогу, а їхнім карткам голосувати.
Розробники класифікатору наполягають на необхідності враховувати дані категорії при винесенні вироків та ігнорувати провокаторів, що закликають до застосування методу "хорошим-хороші, поганим-погані". 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.