Народ має зупинити злочин влади

21 вересня 2011, 06:55
Власник сторінки
Народний депутат, голова Підкомітету з протидії відмиванню брудних коштів. 2007-2012 - голова Комітету ВР з питань національно
0
5644

Громадяни показали команді Януковича свого кулака і намір захищати свої права усіма доступними засобами.

Про злочин влади, спрямований на порушення вимог Конституції і законів України, руйнацію засад держави і суспільства, позбавлення понад десяти мільйонів громадян законних прав (соціальних гарантій) і ручний режим управління цими правами Кабміном Януковича я написав у матеріалі «Хроніка злочину».

Попередив владу, що такими брутальними діями вона нарветься на спротив суспільства.

Запропонував правильний, на основі закону і політичної відповідальності, шлях вирішення питання про пільги і соціальні гарантії.

Наголосив, що ніяка економіка і ніякий бюджет не витримають понад 13 мільйонів пільговиків (дійсно справжніх і липових, з купленими «корочками»), а відтак це питання треба вирішувати, але – без порушення закону і без популізму.

Попередив, що КОД (Комітет опору диктатурі) організує пікетування ВР у день прийняття злочинного законопроекту 9127 і закликає всіх людей спільно захищати свої конституційні права.

Це було в суботу, 17 вересня. Влада не почула.

У понеділок, 19 вересня, виклав свою позицію на Погоджувальній раді, в присутності керівництва ВР, представників Президента і Уряду. Попередив, що ідучи далі шляхом злочину – влада нарветься. Влада не почула.

У вівторок, 20 вересня, воїни-афганці, учасники бойових дій, ліквідатори-чорнобильці вийшли на захист своїх прав – організували під стінами ВР мітинг протесту.

Я вийшов до людей і виступив з трибуни мітингу. Виклав свою позицію, люди її розуміють і підтримують. Просили передати усім депутатам: якщо Рада не почує їхнє мирне слово, то вони підуть на штурм будівлі парламенту.

Я виконав їхнє прохання. Взяв слово і попередив усіх депутатів, що їм краще вийти до людей і кожному висловити свою позицію по законопроекту 9127, який агресивно-слухняна більшість буквально проломила минулого тижня, грубо порушивши при тому закон. Застеріг: якщо цього не зроблять депутати, то громадяни готові йти на штурм Ради. Влада знову не почула.

А потім вона нарвалася – люди справді почали штурмувати будівлю ВР, лише таким шляхом змусивши лідера фракції ПР Єфремова вийти до протестуючих і з переляку пообіцяти, що цього тижня проект 9127 депутати не голосуватимуть (а він у плані стояв першим уже цієї п’ятниці!). Єфремову довелося вислухати багато неприємних слів на свою адресу і не тільки…

Опозиція в Раді доб’ється, щоб ця обіцянка Єфремова була реалізована. Ні – тоді Раду пікетуватимуть набагато більше людей і змусять до них дослухатися.

Переконаний, якщо влада обмане людей і не відмовиться від брутальних дій в режимі «гоп-стоп», вона нарветься на масові протести по всій країні.

Злочин 9127 ми з Вами можемо зупинити.

Ми маємо його зупинити!

І разом ми його зупинимо!


Більше інформації на сайті www.grytsenko.com.ua
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.