Путін потрапить до книги рекордів Гіннеса за паталогічну схильність до мазохізму

26 вересня 2011, 13:27
Власник сторінки
Політичний консультант, віце-президент Української PR Ліги
0
1850

До нього жоден раб на галерах не прагнув подовжити рабство на 12 років

Чотири роки тому Путін, нібито прощаючись з президентством і прагнучи, щоб росіяни оцінили його жертовність на благо Вітчизни, вибивав із співгромадян сльозу, порівнюючи свою роботу із працею невільників-веслярів. "Всі ці вісім років я пахав неначе раб на галерах", - плакався тоді ВВП.

До Путіна, наскільки мені відомо із історії, всі раби намагалися позубтися свого "щастя", і ніхто з них не просився назад, та ще на цілих 12 років. А саме стільки, тобто два терміни поспіль, Путін знову збирається бути президентом.

Який жертовний мазохізм!

А для України це означає вкрай несприятливий прогноз: більше десяти років на чолі Росії стоятиме ворожа до нас людина, яка не визнає права України на державне існування, що підтверджено не лише витоком інформаціЇ, оприлюдненої свого часу "Коммерсантом", але і викриттями "Вікіліксу".    


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.