Мінфін блефує щодо відсутності технічного дефолту

29 вересня 2011, 11:14
Власник сторінки
громадянин
0
2781

Всеукраїнський центр сприяння підприємницькій діяльності вважає блефом заяви представника Мінфіну


 Віктора Косарчука щодо відсутності технічного дефолту в Україні.

За нашою інформацією жодних виплат по ОВДП після 18.30 28 вересня не відбувалося. На це також вказує відсутність офіційного повідомлення Мінфіну про здійснення таких виплат, яке обов'язково поширюється в такому випадку.

Інформація про перерахунок 3,5 млрд. грн. вчора увечері, поширена інформагенцією «Інтерфакс-Україна», в жодному випадку не може вважатись достовірною, оскільки грунтується на повідомленнях анонімних джерел з незазначених банків.

Крім того, не надано жодного спростування інформації про припинення Держказначейством руху коштів по казначейських рахунках, яке триває з 23 вересня і здійснюється з очевидною метою – терміново закумулювати кошти, необхідні для виплат по ОВДП. Що також свідчить про наявність серйозних проблем у питаннях платоспроможності держави.

З огляду на вищеозначене, необхідно констатувати, що від сьогодні Україна де-факто перебуває в стані технічного дефолту.

Ми вимагаємо від Мінфіну невідкладно оприлюднити інформацію про реальну стан справ з виплатами по ОВДП, враховуючи згубність приховування такої інформації, офіційно визнати або документально спростувати наявність технічного дефолту в Україні.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.