Лави Тернопільського Фронту Змін поповнили керівники обласного і міського осередків партії За Україну!

30 вересня 2011, 20:47
Власник сторінки
Політик
0
1040

Голови Тернопільського обласного та міського осередків партії За Україну!, депутати Тернопільської міської ради Роман Заставний і Тарас Юрик написали заяву про вступ до політичної партії Фронт Змін.

Коментуючи таке рішення Роман Заставний сказав, що він та його колеги по політичній партії «За Україну!» своїм рішенням хочуть зробити крок і продемонструвати, що сьогодні Україні, як ніколи, потрібне об’єднання політичних партій, запропонувавши ту модель, яка є найбільш оптимальною для об’єднання політичних сил для протистояння тим викликам, які є в суспільстві. Це модель об’єднання політичної партії «За Україну!» із «Фронтом Змін» шляхом вступу у «Фронт Змін».

Таке рішення було одностайно прийнято на засіданні правління обласної організації партії «За Україну!».

Сьогодні потрібно об’єднуватися навколо тієї політичної сили, яка може протистояти викликам часу. «Фронт Змін» - це та політична сила, яка має принципову позицію по всім питанням і може відстояти як свою власну точку зору, так і позицію усього українського народу.

Тернопільська обласна організація політичної партії «Фронт Змін» вітає рішення правління обласної організації політичної партії «За Україну!».

Сьогодні вкрай необхідно відкинути власні амбіції, задуматися над тим, в якому стані наша держава і зрозуміти, що це історичний період, і кожен повинен на це вплинути, роблячи певні кроки. Ми повинні усвідомлювати, що основне завдання опозиції – виграти вибори і за результатами кампанії-2012 отримати демократичну більшість у парламенті. Це єдиний шанс повернути баланс влади в Україні.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Выборы,Яценюк,оппозиция и власть,политика
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.