В Україні відбудеться операція по примушуванню до демократії

07 жовтня 2011, 14:32
Власник сторінки
громадянин
0
1915

Громадянський рух "Спільна Справа" та організація ветеранів Афганістану "Ніхто крім нас" домовились про спільні дії, спрямовані на

 негайний розпуск Верховної Ради та проведення виборів, як того вимагає Конституція 1996-го року.

Наразі організації готують Всеукраїнський Форум громадянського
суспільства, який відбудеться в Києві 14 жовтня. Делегати Форуму
ухвалять резолюцію про необхідність невідкладного розпуску парламенту та приймуть рішення про дату початку Загальнонаціональної Акції по Примушуванню до Демократії. 

В Форумі вже зголосилися взяти участь сотні громадських організацій та ініціативні групи з усієї України.Точний час та місце проведення буде повідомлено пізніше. Бажаючі долучитись до роботи Форуму можуть зголошуватись через офіси організацій.

"Спільна Справа " не відмовляється від інших своїх вимог щодо негайної відставки Президента та законодавчого закріплення права громадян на відкликання будь-якого державного службовця обо колегіального органу та жодним чином їх не звужує, та має намір після розпуску парламенту продовжити боротьбу за повне відновлення конституційного ладу.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.