Акцією по розпуску ВР намагаються легалізувати новий виборчий закон

03 листопада 2011, 05:37
Власник сторінки
громадянин
0
1871

Акцією по розпуску ВР намагаються легалізувати новий виборчий закон.


До Спільної Справи щойно надійшла інформація, що Банкова намагається через псевдоакції, які  проводитимуться сьогодні паралельно з нашими(ті що ініціювали Спільна Справа, Ніхто крім нас та Союз чорнобильців) отримати суспільну легалізацію свого виборчого закону. Для цього будуть  оголошуватись вимоги щодо проведення виборів на виключно мажоритарній основі.
Це - відверта провокація, яка не має нічого спільного з тією вимогою, з якою виходять люди сьогодні по всій країні.
Такою вимогою є негайне проведення виборів до Верховної Ради.
Щодо зміни виборчого закону: парламент, який втратив юридичну легітимність та суспільне визнання,  не має права вносити зміни в порядок формування найважливішого органу держави. Вибори мають відбутись за чинним законом, оскільки кнопкодави не є більше належним суб'єктом законотворення.
Крім того, у випадку невиконання президентом ультиматуму щодо розпуску Верховної Ради сьогодні до 11.00 - акція буде вимагати також негайних виборів президента.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.