Януковичу необхідна термінова медична допомога

04 листопада 2011, 07:16
Власник сторінки
громадянин
0
2879

Ненадання допомоги може мати катастрофічні наслідки

Відповідно до ст. 108 Конституції України повноваження президента Януковича мають бути припинені тепер також у зв'язку з неможливістю продовжувати їх виконання за станом здоров'я. 
Після його, нічим не підкріплених та спростованих МВС та СБУ, заяв про підготовку збройного повстання - є підстави вважати, що в нього стійкий психічний розлад, за симптоматикою - параноя. 
На хронічність цього захворювання вказують також розмови Януковича з американськими дипломатами, викладені на сайті Вікілікс. В них він скаржився на "людей в чорному", які нібито били його дружину прикладами автоматів та підкидали трупи під колеса автомобіля його сина. 
Необхідно негайно провести примусову медичну експертизу, оскільки подальше перебування психічно хворої людини на посаді Президента України(держави, яка є одним з світових лідерів на ринку зброї та володіє ядерними технологіями) є небезпечним не лише для громадян України, але й для міжнародної безпеки.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.