Для порятунку Януковича проти Народної Ради розв'язано інформаційну війну

07 листопада 2011, 09:21
Власник сторінки
громадянин
0
2041

Режим діє знайомими нам методами з метою дезорієнтації громадян

Вчорашній коментар Володимира Сердюка в газеті "Сегодня" про непричетність організації "Ніхто крім нас" до створення Народної Ради та прийняття нею рішення про висунення вимоги щодо негайного припинення Віктором Януковичем повноважень президента України, було свідомо спотворено з метою остаточно заплутати громадян України щодо планів та намірів Народної Ради. Про це мені повідомило керівництво "Ніхто крім нас" на вчорашній зустрічі.
Дійсно, ані "Ніхто крім нас", ані "Спільна Справа", ані інші громадські організації непричетні до створення Народної Ради, оскільки, як і повідомлялось нашою прес-службою Народна Рада була сформована з делегатів від областей, міст Києва та Севастополя, які були обрані на мітингах 3-го листопада(які пройшли по всій країні).
Більш того, ані я, ані Олександр Ковальов, ані Володимир Сердюк не були делегатами Народної Ради і не ввійшли до її складу.
Рішення про розширення вимог було не єдиним, яке було прийнято Народною Радою, також було вирішено:
- звернутись з вимогою до місцевих рад щодо висловлення ними недовіри Президенту, парламенту та уряду(Львівська обласна рада вже відгукнулась на цю пропозицію);
- звернутись з вимогою до парламенту щодо реєстрації постанов про негайне проведення виборів Президента і Верховної Ради, а також скасування всіх нормативно-правових актів, які обмежують або скасовують соціальні, економічні, політичні та громадянські права та свободи.
- розпочати створення органів самоврядування на місцях;
- взяти участь в з'їді профспілок  11 листопада в Києві для підготовки загальноукраїнського страйку;
- розпочати підготовку до бойкоту обов'язкових платежів;
- розпочати підготовку до дострокового зняття депозитів.
- підготовка Всеукраїнської акції протесту в Києві.
Питання про вимоги щодо припинення виконання Віктором Януковичем повноважень Президента України ставилось на голосування двічі. Перший раз за нього проголосували одноголосно, другий раз - троє утрималось. 
Таким чином рішення було прийнято і жодних заперечень від делегатів Народної Ради не надходило. 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.