Активістів "податкового" Майдану судитиме суддя, що амністовує мажорів-убивць

21 грудня 2011, 08:36
Власник сторінки
громадянин
0
1955

На відміну від вбивць, хлопцям на милість Феміди розраховувати не доводиться. За встановлення наметів вони можуть отримати до 5 років позбавлення волі.


Справу активістів "податкового" Майдану, яких судять за пошкодження гранітного покриття Майдану Незалежності, тепер буде розглядати суддя Шевченківського райсуду Києва Володимир Бугіль. Справу йому передали цими днями, після того як її майже рік вів суддя Євген Сидоров.

Про це повідомив один з підсудних, активіст громадянського руху «Спільна Справа», комендат наметового містечка підприємців у листопаді-грудні 2010 р. Олег Ахтирський.

Володимир Бугіль – це той самий суддя, який 25 листопада 2011 р. амністував помічницю судді одного з київських судів Наталію Соловей, яка у червні 2011 р., не справившись з керуванням джипом «Мерседес», вбила, розчавивши об стіну будинку, матір 3-х дітей Світлану Тетеревкову

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.