Ми вам не заздримо

22 грудня 2011, 19:11
Власник сторінки
Політик
0
1700

Гортаю останній "Фокус"... Дуже-дуже цікава стаття "Трубку положь" про те, як нас з вами слухають, коли ми цього не хочемо.

Гортаю останній "Фокус"... Дуже-дуже цікава стаття "Трубку положь" про те, як нас з вами слухають, коли ми цього не хочемо. 
Власне, те що слухають - не новина. Нехай слухають, може порозумнішають. Шокувала інша інформація: лише вінницька філія "Київстар" видає 700 офіційних(!) дозволів на зняття інформаціі. А тепер увага - це на місяць!!! 
Скільки таких філій - нехай 26 (хоча їх на порядок більше), помножте і вийде понад 18 тисяч санкціонованих дозволів на місяць. А тепер іще раз помножте на 12 - виходить майже 300 тисяч на рік! А тепер помножте на 2, бо слухають розмову, а це щонайменше двоє. 
Отже, виходить, що лише офіційно (скільки не офіційно один Хорошковський знає) слухають щонайменше понад півмільйона нас! Але найбільш прикре те, що слухати вони, то слухають, але ж, глухуваті та не чують. А дарма. Варто прислухатись! Може б почули тоді: "ми вам не заздримо" )
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: коррупция,мораль,Общество,свобода выбора,политика
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.