Регіонала спіймали на підкупі київських виборців(фото)

27 грудня 2011, 15:28
Власник сторінки
громадянин
0
2019

"Космічні" технології на службі фальсифікаторів.

В рамках моніторингу підготовки парламентських виборів активістами громадянського руху "Спільна Справа" виявлено прямий підкуп виборців, який здійснюється народним депутатом від Партії регіонів Максимом Луцьким(кумом міністра освіти Дмитра Табачника). 
Підкуп організовано в Солом'янському районі м. Києва, де буде знаходитись мажоритарний округ, по якому Луцький планує обиратись на парламентських виборах.
З метою отримання прихильності виборців безкоштовно поширюються ліки, на упаковці яких розміщено фото самого Максима Луцького та напис "Безкоштовно від Максима Луцького".
Підтвердження цієї інформації можна знайти на офіційному сайті Максима Луцького, де розміщені фотографії ліків(http://lutskyi.kiev.ua/ua/foto5/80.html)
За інформацією, яку надали місцеві пенсіонери, поширенням ліків займаються члени "Блоку Леоніда Черновецького", які раніше розносили щомісячні харчові пайки.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.