Любомир Гузар та Юлія Тимошенко. Люди, здатні на Вчинок

05 січня 2012, 10:04
Власник сторінки
Політичний консультант, віце-президент Української PR Ліги
0

Перший ще довго міг бути предстоятелем УГКЦ, але пішов. Друга могла поїхати, але залишилася

«День» писав про те, що українському суспільству не вистачає справжніх вчинків і людей, здатних на Вчинок. Як уважний читач «Дня» і спостерігач за життям, чи зафіксували Ви Вчинок-2011? Назвіть його.

"Любомир Гузар ще довго міг би бути предстоятелем Української греко-католицької церкви. Але він пішов. Добровільного розставання з владою в Україні не було з 1994 року, коли Леонід Кравчук свідомо погодився на заздалегідь програшні вибори. Але, на відміну від Леоніда Макаровича, за спиною у кардинала не було обставин, які б не залишали йому іншого вибору.   

Юлія Тимошенко могла виїхати за кордон. Як не крути, звідти керувати опозицією легше, ніж з ізолятора. В світовій практиці не такі вже й поодинокі випадки, коли політики після тривалих „поневірянь” в чужих країнах тріумфально поверталися до влади. Вона знала, що на неї чекає, але вважала неприпустимим залишити країну і своїх виборців в такий скрутний момент, попри безсумнівну загрозу для себе".

Із моїх відповідей на новорічну анкету "Дня"  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.