Проти севастопольця порушать кримінальну справу за парасольку Януковича

10 січня 2012, 07:53
Власник сторінки
громадянин
0
5286

Слідство за вказаним фактом повинно завершитися 13 січня.

Громадянський рух "Спільна Справа" звернувся до міністра внутрішніх справ України  Віталія Захарченка з вимогою від негайно припинити переслідування мешканця міста Севастополя Максима Кицюка, якого було затримано в ніч в ніч з 2 на 3 січня. Гуляючи з дівчиною по місту, Максим Кицюк помітив у міської ялинки імпровізованого Діда Мороза, до руки якого був прив'язаний парасольку з написом "Партія регіонів" та "Янукович - наш президент".

Коли Кицюк підійшов до Діда Морозу і забрав парасольку, його затримали патрульні правоохоронці.

В своєму зверненні "Спільна Справа" наголошує на тому, що в діях Кицюка не може бути складу жодного правопорушення, оскільки використання партійної символіки та агітації на муніципальній ялинці, є нічим іншим як використанням чиновниками Севастопольського міськвиконкому службового становища у власних цілях.

В свою чергу, у Ленінському райвідділі міліції Севастополя пояснюють, що парасолька - не агітація, а захисний засіб для гірлянд ялинки, щоб на них не потрапила волога.

Слідство за вказаним фактом повинно завершитися 13 січня. Максиму Кицюк загрожує відповідальність за дрібне хуліганство або викрадення чужого майна.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.